MERSİN / ERDEMLİ - Arpaçbahşiş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılını Turizm Haftası etkinlikleri ve Mezuniyet eğlencesi ile başarı ile taöaölayan öğrencilerimize başarılar dileriz. Staj için gidecek öğrencilerimize de okulumu en güzel bir şekilde temsil edeceklerine olan inancımız tamdır.

Nis

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 9.Sınıflar Arasında Kültürel Varlıklarımız Ve Yöresel Lezzetler Konulu Bilgi Yarışması Kızkalesinde  Yapıldı. Yarışmayı 9 / B Sınıfı Temsilcileri Kazandı...

Nis

Okulumuzda 5. Geleneksel Satranç Turnuvası, 25 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti. 1. 10-C sınıfından Artem Tesepliaev, 2. 11-B sınıfından İbrahim Şahin ve 3. de 9-C sınıfından Nabhan Alaghja olmuştur. Dereceye giren öğrenciler Turizm haftası etkinliklerinde madalya ile ödüllendirilecektir.

Mrt

Kültürün İzinde Mersin" projesi kapsamında okulumuz öğretmeni Serdar Kuş rehberliğinde  26 öğrencimiz Odtü Deniz Bilimleri Enstitüsü'nü ziyaret etti. Öğrencilerimiz yapılan çalışmaları gözlemleyip bilgi edindi. Enstitü ziyaretinden sonra da Ayaş'taki Elaiussa Sebaste Antik Kenti ve Narlıkuyu'daki Cennet- Cehennem Mağaralarını gezen öğrencilerimiz, ören yerlerinin tarihi hakkında bilgi edindiler.